Mijn autobiografie bestellen?

 

Mijn autobiografie "Het waait wel weer over" heb ik in 2019 geschreven.  Nu nog actueler dan toen in verband met de explosieve toename van psychische klachten onder de bevolking. 

 

Johan is nog maar 16 jaar oud wanneer hij als verwarde jongen voor het eerst kennismaakt met de wereld van de psychiatrie. In deze autobiografie neemt Johan je, vanaf zijn jeugd mee in zijn turbulente leven want zijn 1e psychose was nog maar het begin van vele heftige gebeurtenissen die er nog volgden.

 

“Het waait wel weer over” is een zeldzaam eerlijk en openhartig boek waarbij het gaat over: oordelen, een negatief zelfbeeld, blijvend letsel, schuldgevoel, burn-out en een diepgeworteld geheim…

 

Laat je meevoeren in dit aangrijpende, waargebeurde levensverhaal en ontdek dat ondanks de zware psychische ontregelingen het leven waard is om geleefd te worden.

 

Ook is "Het waait wel weer over" als e-book te bestellen bij Bol.com 

 

Een aantal reacties van lezers

Zeer de moeite waard deze aanwinst voor de ervaringsliteratuur

-Jim van Os-  Burger - Mental Space, Wetenschap

 

Ik heb het boek in 1 avond uitgelezen en wilde steeds maar weten hoe het verder ging. Briljant hoe hij je meeneemt in zijn gedachten en gevoelens tijdens zijn psychoses. Ik zag het levend voor me.

-Carla de Ruiter-   visionair, leiderschapsontwikkelaar en -trainer, spreker en hoofdredacteur van Pioniers Magazine

 

Het boek geeft zoveel mooie inzichten. Het leert je verder te kijken dan wat je ziet, zonder te oordelen.

-Jessica Hoogeland-van Ankum  Teammanager Trajectregie bij Gemeente Apeldoorn

 

Het is zeker geen zwaarmoedig boek, het is geschreven alsof hij naast je zit en zijn verhaal verteld, op een sympathieke wijze. De vriendschappen die blijven door dik en dun en de liefde van vrienden en familie die je in je hart raken.

-Jeanet Moorman-  Boekverkoper Minibieb Hebban Team

 

Wauw een heel goed boek. Met intens veel humor een pittig verhaal waarin waan en werkelijkheid zo mooi schakelen met elkaar. Ik heb nog meer inzicht gekregen om vooral te beseffen dat ik recht heb op mijn eigen verwarring.

-Willy Christian van Baarsel  Ervaringscoach www.kunstzinnergerervaringswerk.nl'

 

Wat een heftig indrukwekkend, mooi, fijn te lezen boek. Ik heb er geen woorden voor.

-Wilja Stegink-Scholten  Mede-eigenaar Stegink Tweewielers BP

 

(H)eerlijk boek Zo nu en dan echt plaatsvervangend gierend van het lachen. Zeker leesvoer voor iedereen die iemand kent met psychoses. Het maakt een boel duidelijk

-Mieke VdF Zomer-  Oprichter/eigenaar Dierentolk Mieke Zomer - De Zomerhof

 

Een eerlijk, openhartig en inzichtelijk boek over een man die terugkijkt op zijn ontwikkeling, het gegeven dat hij te veel van zichzelf vraagt, zijn psychoses en burn-out. Een goed boek om te lezen als je meer inzicht wilt in de ontwikkeling en worsteling als het gaat om identiteit en psychische balans. 

-Heleen van der Velde-

 

Zo gek nog niet. Een dapper en kwetsbaar geschreven boek wat ik gelezen heb met een glimlach en een traan. Iets wat me eerst angst inboezemde komt door het lezen dichterbij. Alle gevoelens die ermee gepaard gaan zijn zo herkenbaar. Ik denk dat iedereen zich erin kan herkennen. Een absolute aanrader voor iedereen en zeker voor mensen die in de psychiatrie/hulpverlening werken.

-Barbara Schutte-  

 

Het boek las ik in 1 adem uit. Persoonlijk, eerlijk, openhartig, heftig en af en toe met wat zelfspot geschreven. Kortom een boek dat waard is gelezen te worden

-Richard van Gelder-  

 

Wat een verhaal. Zoveel diepte en hoogtepunten het lijkt wel een film 

-Sophie Kleinsma-

Een aangrijpend verhaal. Vol bewondering ben ik eraan begonnen en heb het in 1 x uitgelezen. Alle respect en complimenten voor de schrijver en zijn openheid. Van het begin tot het einde weet hij mij te boeien.

-Claudia van Kleef- Pedicure

 

Ondanks de zware tijden die beschreven worden is het een optimistisch boek.

-Dina-

 

Dit boek leest heerlijk weg. Je wordt vanaf het eerste hoofdstuk meteen meegenomen in het verhaal van de auteur. Openhartig & eerlijk geschreven met een dosis humor. Zin in een avondje op de bank met een goed boek dat meer begrip en inzichten creëert? Dan is dit echt een aanrader. 

-Shaantje-

 

Je leest het in 1 ruk uit!

-Jeanette Oosters-  Indepent Management Consulting