Aanbod

 

Wat ik met passie te bieden heb 

  1. Het verzorgen van gastlessen en lezingen. Als ervaringsdeskundige schrijver en gastspreker deel ik graag mijn diversiteit aan doorleefde ervaringen en kennis op een luchtige wijze. (De filmopname van mijn autobiografische theatermonoloog "Zo vergat ik mezelf" kan ook getoond worden)
  2. Individuele coaching en begeleiding van veilig afgestemde systemische (familie) opstellingen waarbij ik ook gebruik kan maken van mijn eigen spirituele kennis en vaardigheden. 
  3. Het laagdrempelig aanbieden van familie-opstellingen in groepsverband en het gezamenlijk intuïtief drummen op je eigen of een, van mij geleende sjamanendrum. 

Opdrachten van onder andere:

Deventer Ziekenhuis, Gemeente Apeldoorn, Gemeente Ermelo, GG-Net, Symposium Open Future, Kulturhus Epe, Plus-Minus, Tactus verslavingszorg, Saxion leergang LEON, Zelfregiecentrum Korak, Atlant wonen zorg welzijn, Twomorrow, Hier zorg, Aoverstep, Fasehuizen De Schakel, Stichting Jansmaatje, Vriendendiensten Deventer, Gemeente Olst-Wijhe, Vrouwen van Nu en deltion college geven aan dat ik me overal thuis voel en ook graag van betekenis ben voor jouw organisatie of waar jij werkt. 

Een aantal reacties:

"Jeetje Johan ik vond het indruk wekkend hoe je ook steeds alles weer zo positief oppakt in je leven. Bijzonder om te horen hoe jij dit hebt ervaren en dit deelt met ons. Ik denk dat velen van onze collega s hier leering uit kunnen trekken. Heb alleen maar positieve feedback gehad. Fijn dat je je verhaal met ons wilde delen". Deventer Ziekenhuis

"Johan kan het zo goed verwoorden, iedereen was ook ontzettend stil in de zaal" Vrouwen van Nu Barchem

Johan, oprecht bedankt voor je komst. Blijf doen waar je voor staat! In mijn beleving, een toevoeging op hoe de zorg geregeld is en kan worden. HierZorg