Mijn autobiografie "Het waait wel weer over" kopen?

 

Mijn autobiografie "Het waait wel weer over" heb ik in 2019 geschreven.  Nu nog actueler dan toen in verband met de explosieve toename van psychische klachten onder de bevolking. 

 

Via deze website kun je mijn boek  kopen en is de prijs € 15,,- inclusief verzendkosten. Bij alle andere verkoopkanalen is de prijs € 20,- 

 

Ook is het "Het waait wel weer over  te koop bij:

  • Boekhandel Lovink in Lochem
  • Primera in Lochem en bij
  • Korten boek en Kantoor in Olst of vraag er na bij uw boekwinkel. Zij kunnen het mogelijk bestellen. 
  • Bij Bol.com is mijn boek ook te bestellen en tevens als E-book beschikbaar voor € 9,99

 

Eventuele inkomsten uit de verkoop van mijn  boek gebruik ik niet om mezelf financieel of materieel te verrijken. Wel investeer ik in zelfontwikkeling en nieuwe projecten om mijn ervaringen te kunnen blijven delen. 

inmiddels weet ik dat veel lezers baat hebben, ontroerd zijn of plezier hebben bij het lezen van mijn boek. De meesten lezen het in 1 ruk uit!

Omschrijving "Het waait wel weer over" 

Johan is nog maar 16 jaar oud wanneer hij als verwarde jongen voor het eerst kennismaakt met de wereld van de psychiatrie. In deze autobiografie neemt Johan je, vanaf zijn jeugd mee in zijn turbulente leven want zijn 1e psychose was nog maar het begin van vele heftige gebeurtenissen die er nog volgden.

 

“Het waait wel weer over” is een zeldzaam eerlijk en openhartig boek waarbij het gaat over: oordelen, een negatief zelfbeeld, blijvend letsel, schuldgevoel, burn-out en een diepgeworteld geheim…

 

Laat je meevoeren in dit aangrijpende, waargebeurde levensverhaal en ontdek dat ondanks de zware psychische ontregelingen het leven waard is om geleefd te worden.